Se incarca pagina ...

Colegiul Național VASILE GOLDIȘ - Calea Victoriei, Nr. 1-3 (lângă Spitalul Judeţean)
Telefon : 0257-230335, 0257-338332
e-mail : cnvga@yahoo.ro

Călător în Europa

Concurs international de desene, afise, fotografii si film "CALATOR IN EUROPA", Editia a II-a, aprobat de MECTS, CAEN 2012, sectiunea A3, pozitia 15
Institutia organizatoare:
Concursul propus se aliniază motivaţiilor de natură artistică, morală şi atitudinală. Deoarece elevii şcolii actuale se dezvoltă într-o societate care nu preţuieşte şi promovează cultura şi tradiţiile prin mijloacele media la care aceştia au acces şi la care apelează cel mai des pentru a se informa, se impune necesitatea identificării acelor resorturi care să conducă la formarea valorilor şi atitudinilor culturale şi artistice.

Concurs internaţional de desene, fotografie, film ediția a VI-a
Detalii generale proiect

Colegiul Național VASILE GOLDIȘ - Calea Victoriei, Nr. 1-3 (lângă Spitalul Judeţean)
Telefon : 0257-230335, 0257-338332
e-mail : cnvga@yahoo.ro

e-Learning for the Prevention, Preparedness and Response to Natural Disasters (e-PPR)

Scopul proiectului este sa raspunda nevoilor de educatie si pregatire a populatiei de toate varstele in ceea ce priveste dezastrele naturale.
Pentru atingerea acestui scop cei sase parteneri din cadrul proiectului au realizat o platforma electronic a care contine 4 module de invatare on line: unul pentru elevii de scoala primara, al doilea pentru elevii de scoala gimnaziala,al treilea pentru adulti si al patrulea pentru profesionistii din cadrul serviciilor speciale de salvare in caz de dezastre naturale. Fiecare modul va acoperi informatii referitoare la preventia,pregatirea,si reactia la patru tipuri de dezastre naturale: inundatii, furtuni,canicula si incendii.

Arad, 11 iulie 2016 Conferința de diseminare și multiplicare a rezultatelor proiectului
Vilnius 08-12 februarie 2016 a 3-a intilnire de proiect