Se incarca pagina ...

„PAUL” ÎN VIZITĂ LA C.S.E.I. ARAD

C.N. Vasile Goldis

„Paul” este robotul Colegiului Naţional „Vasile Goldiş” Arad, construit şi programat de elevii din Cercul de robotică al şcolii.

Azi, 27.02.2019, „Paul” a participat la o nouă activitate a Proiectului Educaţional „Prieteni pentru totdeauna” din cadrul S.N.A.C.

Elevii clasei a VIII-a A de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad, clasa cu care suntem în parteneriat, precum şi doamnele directoare, cadrele didactice au fost plăcut surprinşi de prezenţa şi atribuţiile lui „Paul”.

Toţi participanţii din cadrul activităţii menţionate mai sus au avut un feed-back pozitiv şi au fost încântaţi de ce au putut realiza nişte elevi pasionaţi de robotică.

Mulţumim doamnei prof. Carla Bodea şi elevilor Octavian Cocoş, Andrei Croitoru-Rusan, Ladislau Pota din clasa a X-a A de la Colegiul Naţional „Vasile Goldiş” care ne-au sprijinit în realizarea acestei activităţi.

Coordonatorii Proiectului Educaţional „Prieteni pentru totdeauna”sunt: prof. Bocăniciu Eugenia-Mihaela, prof.dr. Lazea Marius, lab. Kocsis Monica – din partea Colegiului Naţional „Vasile Goldiş” Arad şi prof. Piroş Olimpia, prof. Nagy-Rusu Gabriela – din partea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad.

Prof. dr. Lazea Marius

Lab. Kocsis Monica

Galerie de imagini