Se incarca pagina ...

O nouă medalie

C.N. Vasile Goldis

Unul dintre cei mai buni elevi ai Aradului și cel mai bun elev de-al meu, Alex Tomuța din clasa a XI-a C, Colegiul Naţional „Vasile Goldiş” Arad, a participat, din nou la Olimpiada Naţională de Chimie care, în acest an, s-a desfășurat la Constanța în perioada 21-25.03. 2019, clasându-se pe locul II, cu 97,8 puncte (din 100 pct. maxim).

La Olimpiada de Chimie, etapa judeţeană din 11.03. 2019, Alex a obținut 92,7 puncte, fiind cel mai mare punctaj pe țară. Astfel de rezultate se obțin cu foarte multă muncă, dăruire și nu în ultimul rând cu pasiune. El este olimpic la chimie încă din clasa a VII-a, când tot la Constanța, la Concursul Naţional de Chimie „Raluca Rîpan”, 2015, a obținut locul II, la fel și în clasa a X-a la Olimpiada Națională de Chimie, 2018 a atins acelaşi rezultat.

Dacă am socoti orele de pregătire pentru obținerea locului II la Olimpiada Naţională de Chimie 2019 pe care le-am început din luna septembrie 2018, cred că am ajunge undeva la 800-900 ore de pregătire, ceea ce înseamnă pe zi 5-6 ore numai de "chimie".

Alexandru-Andrei Tomuța ești un elev pe care orice școală l-ar dori, oricare profesor s-ar bucura sa te aibă la clasă!

Felicitări și multe succese pe mai departe!

Prof. dr. Marius Lazea

Galerie de imagini