Se incarca pagina ...

Activitate de voluntariat la C.S.E.I. Arad

C.N. Vasile Goldis

Str. Căpitan Ignat Nr. 10

Data 27 februarie 2017

 

Cu ocazia venirii primăverii, am fost să-i vedem pe prietenii noștrii dragi de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad, din clasa a VI-a A, clasa cu care suntem în Parteneriatul Educaţional „Prieteni pentru totdeauna”.

Ajunși acolo, copiii ne-au primit cu mult entuziasm, zâmbete luminoase și cu multă caldură. Am dus dulciuri pentru copilași - așa cum facem de fiecare dată - materiale necesare pentru confecționarea colajelor și felicitărilor, am pregătit muzică specială pentru copii. Impreună cu ei, am scris, desenat si lipit, astfel realizând felicitari și colaje de primavară.

Copiii deja s-au obișnuit cu noi și așteaptă de fiecare dată cu nerăbdare să ne vadă și să facem diferite activități împreună, la fel și noi mergem cu mare plăcere la aceste activități.

Îi mulțumim doamnei prof. Nagy-Rusu Gabiela, diriginta clasei a VI-a A, pentru căldura și prietenia cu care ne așteaptă de fiecare dată!

Coordonatorii acestui proiect S.N.A.C. sunt doamnele prof. Eugenia-Mihaela Bocăniciu, lab. Monica Kocsis și prof. Cristina-Ligia Belei.

 

O primăvară frumoasă le dorim, tuturor voluntarilor și beneficiarilor acestui proiect!!

                                                                          

Anca MORNĂILĂ

                                                                         C.N.V.G. clasa a XI-a C

Galerie de imagini